AJANKOHTAISTA KILLASSA 2019

KILTA 10 VUOTTA 2019 VUOSIJUHLA KAJAANISSA 24.8.2019

Kainuun Tykistö- ja Heittimistökilta ry järjestää vuosijuhlan yhdistyksen kotipaikkakunnalla Kajaanissa 24. elokuuta. Vuosijuhlaa vietetään "Kilta 10 vuotta 2019" teeman merkeissä. Juhlakutsut on lähetetty kiltasisarille ja kiltaveljille.

Hyvät killan jäsenet, jos yhteystietonne ovat muuttuneet ettekä ole saaneet oheista kutsua, niin pyydämme ottamaan yhteyttä kiltaan. Killan yhteystiedot ovat näiden kotisivujen lopussa. 

KILLAN SEPPELEPARTIO NURMEKSESSA PERINNEJOUKKOJEN MUISTOMERKEILLÄ

Killan seppelepartio laski seppeleet perinnejoukkojemme muistomerkeille Nurmeksen Lokinkankaalla killan perinnepäivänä 17.6. Perinteinen seppeleenlasku toteutettiin tänä vuonna pienimuotoisena tapahtumana. Killan vuosijuhla järjestetään Kajaanissa 24.8.

KAITR:n edellinen rykmenttiupseeri kiltaveli Harry Herranen ja killan puheenjohtaja Timo Härkönen laskivat KAITR:n ja killan seppeleen perinnepatteristomme II/KTR 18 muistomerkille


KILLAN TAPAHTUMAKALENTERI vuodelle 2019 avautuu linkistä:

/datafiles/userfiles/File/Asiakirjat/Tapahtumakalenteri 2019 - 5.jpg

       

   Tutustu toimintaamme - Tervetuloa jäseneksi!

 

MUITA TAPAHTUMIA 2019

14.DIVISIOONAN PERINNEYHDISTYKSEN NUORISO- JA PERINNEPÄIVÄT SEKÄ ILOMANTSIN TORJUNTATAISTELUJEN PÄÄTTYMISEN 75 -VUOTISMUISTOJUHLA JÄRJESTETTIIN ILOMANTSISSA 10.-11.8.2019. KERTOMUS JA VALOKUVAT ERI TAPAHTUMISTA JULKAISTAAN PERINNEYHDISTYKSEN KOTISIVUILLA PIAKKOIN.

 
    

Tapahtumainformaatio perinneyhdistyksen kotisivuilla avautuu linkistä:  http://www.14dperinneyhdistys.fi